Πρόγραμμα Συνεργατών

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να κάνουμε την συνεργασία σας με την INSURANSE.NET.GR και την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων εύκολη.

Το πρόγραμμα συνεργατών της INSURANSE.NET.GR σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να χτίσετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, προσφέροντάς σας κορυφαία πλάνα κερδοφορίας και εταιρικής σχέσης τα οποία ταιριάζουν στις δικές σας ικανότητες.

Δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας βοηθώντας την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί. Το ευρύ φάσμα των πλεονεκτημάτων του λογισμικού και των υπηρεσιών μας συμβάλλει στην προώθηση των πωλήσεων και την επιστροφή προστιθέμενης αξίας στις δικές σας προσπάθειες.

Συμμετοχή ως πολύτιμος συνεργάτης

Στην INSURANSE.NET.GR δεσμευόμαστε για την επιτυχία του δικτύου των συνεργατών μας.

Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα συνεργατών και της επιθυμίας μας να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εμπειρία τόσο στους συνεργάτες, όσο και τους πελάτες μας, δυστυχώς δεν μπορούμε να αποδεχθούμε όλες τις αιτήσεις συνεργασίας που λαμβάνουμε.

Παρακαλούμε βοηθήστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη συνεργασία συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στο δίκτυο των συνεργατών μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Λογισμικό Noesis Insurance Insurance.net.gr

 

Ο ιστοχώρος insurance.net.gr αποτελεί τομέα της Baris Software Ltd.   +30 6945.863.564   info@insurance.net.gr